Sälja, köpa eller värdera företag

Småföretag till salu

Letar du efter småföretag till salu så har Länia alltid flera objekt ute som skulle kunna vara av intresse. Vi har många år av kunskap i branschen och arbetar med företagsförsäljning på bolag mellan 5 och 100 miljoner kronor i omsättning. På vår sida finner du även flera mindre bolag till salu och du kan enkelt söka efter bolagstyp, område och den omsättning som just du letar efter, som passar din plånbok. Vi finns på flera orter och har stor erfarenhet av att analysera småföretag till salu.

Även om det är ett litet bolag det handlar om så kan analysprocessen vara tidskrävande och komplicerad. Därför hjälper vi gärna till, för att spara dig värdefull tid och för att på bästa sätt öka dina förutsättningar för ett lyckat köp och en bra start på det nya företaget.

Vi på Länia har utformat vad vi kallar Läniametoden. I denna ingår bland annat, handledning, värdering, företagspresentation, förhandling med köpare och upprättande av överlåtelseavtal. Vi hjälper också till med kontaktnät och följer alltid upp efter avslutad överlåtelse av företaget.

Vi utför en noggrann finansiell rapport av samtliga förhållanden i företaget vilket kan vara mycket värdefullt, både för köpare och säljare eftersom vi inte har några inga dolda siffror och båda parter kör med öppna kort. Länia har 25 kontor och god spridning på dessa över landet. Vi hjälper dig gärna med företagsvärdering oavsett om det gäller småföretag till salu i Norrland, Skåne eller på Gotland.

Är du nyfiken vad vi tidigare sålt så kolla gärna in vår sida. Här ser du tidigare sålda objekt, typ av bolag och vilken omsättning dessa bolag haft.

Priset är vad du betalar. Värdet är vad du får. Vi på Länia har kunskapen att förklara för dig vad skillnaden, är så köp inte grisen i säcken utan se till att genomföra en ordentlig analys innan du fattar köpbeslutet.

© Copyright 2020