Sälja, köpa eller värdera företag

Att köpa företag

Köpa företag eller bolag

Länia Företagsförmedling har ett brett och stort utbud av objekt för dig som vill köpa ett företag eller bolag istället för att starta något nytt. Du spar både tid och pengar vid köp av ett redan etablerat, inarbetat företag med en redan fungerande verksamhet. Företagsköp är också en effektiv metod för att skapa tillväxt i det egna befintliga företaget. Det ger volymfördelar och en starkare marknadsposition på ett snabbare sätt än med egen tillväxt. Och här kan du få möjlighet att köpa upp en konkurrent!

Hur köper man ett företag?

Det finns flera sätt att köpa ett befintligt företag eller bolag. Antingen köper du hela bolaget eller enbart rörelsen, s.k. inkråmsaffär, och för över det till ett eget bolag. Ska en verksamhet köpas upp med varumärke, utrustning, varulager, order och personal etc., är det även viktigt att man kontrollerar vad som kan vara belånat eller leasat. Verksamheten kommer sedan att fungera som vanligt, men med ett annat bolag som ägare.

Du som står inför ett beslut att köpa ett företag, behöver hjälp med en djupgående granskning av säljarens budget, kalkylera och beräkna kundunderlag, omsättning och vinstmöjligheter m.m. Vi ordnar all handläggning och garanterar fullständig diskretion. Länia hjälper dig att hitta rätt företag som matchar dina krav på storlek och bransch. Allt till rätt pris med heltäckande avtal. Vår förmedling är inriktad mot potentiella företag i hela Sverige med en omsättning på 5 – 100 mkr. Kontakta oss via vårt kontaktformulär eller ta direktkontakt med någon av våra företagsmäklare på respektive kontor, se “Våra kontor”.

Önskar köpa

Välkommen till Länia Företagsförmedling. Om du söker ett företag i en viss bransch eller på en viss plats eller med annat önskemål kan du anmäla dig här. Fyll i formuläret och skicka in. Ju mer detaljerad information om vad du söker desto enklare är det för oss att kontakta dig när något lämpligt objekt kommer in.

Information
När du fyller i informationen till vänster kommer du automatiskt att läggas till i vår kunddatabas.

Informationen sparas strikt konfidentiellt hos oss på Länia Företagsförmedling AB för att underlätta för oss att kontakta er. Informationen kommer inte att visas offentligt eller för någon utomstående person.

© Copyright 2024