Sälja, köpa eller värdera företag

Om oss

Välkommen till Länia!

Idag är mycket annorlunda än vad det var för 25 år sedan när Länia Företagsförmedling startade. Och precis som vår omvärld kontinuerligt förändras, krävs det också att vi utvecklas i takt med tiden. För oss har det varit viktigt att skapa en profil som matchar den omvärld vi lever i. Vi vill vara attraktiva och synas för dig som går i tankarna att göra en företagsaffär, vare sig du är säljare eller köpare. Vi vet också att ett av de största behoven vi har idag är att kunna spara tid och fokusera på det som är viktigt. I grunden ligger därför vår affärsidé:

Att rikstäckande erbjuda kvalificerade tjänster i samband med köp och försäljning av företag. Den förändrar vi inte, den är förutsättningen för vår existens.

Vi är en kedja med hela 25 kontor över hela landet och tillsammans är vi 40 företagsmäklare. På varje kontor finns stor kunskap om den lokala marknaden, samtidigt som vi alla har tillgång till Länias samlade kompetens och hela nätverk.

Vår mission är att tillföra förnyelse och utveckling av näringslivet genom att med god kompetens förmedla företag till nya ägare.

Vi har under åren utvecklat vår metodik och en infrastruktur runt denna mission som gör att vi idag kan förmedla företag på ett effektivt och sunt sätt. Vi på Länia underlättar och konkretiserar affären för dig som vill köpa, sälja eller värdera företag oberoende av bransch och storlek på uppdrag.

Du är alltid välkommen att kontakta oss med dina frågor kring företagsaffärer eller värderingar!

© Copyright 2024