Sälja, köpa eller värdera företag

Att sälja företag

Att sälja företaget är ett stort och viktigt beslut för alla företagare. Planeringen för en överlåtelse bör starta i god tid. Våra 30 mäklare har alla lång och gedigen erfarenhet från ledande befattningar i näringslivet. Du får genom oss på Länia Företagsförmedling tillgång till hela vår samlade kunskap med råd och hjälp kring det som krävs för att förbereda ditt företag inför en försäljning. Alla kontakter med oss sker naturligtvis under fullständig diskretion.

Grunden för vår arbetsprocess är den strukturerade och effektiva LäniaMetoden, genom denna kvalitetssäkrar vi hela försäljningsprocessen.

  • Kvalificerad företagsvärdering
  • Professionell företagspresentation
  • Aktiv marknadsföring och engagerat säljarbete för att hitta rätt köpare till företaget
  • Förhandling och due diligence med ”rätt” köpare
  • Upprättande av överlåtelseavtal
  • Tillträde och uppföljning

Vi medverkar aktivt under hela försäljningsprocessen. Som projektledare tar vi hand om hela processen från värdering fram till avslut och tillträde. Vi medverkar vid företagsvisningar, genomför förhandlingar och upprättande av avtal. Det innebär att du som säljare av företaget kan fokusera på att driva företaget precis som vanligt under hela uppdragstiden.

Kontakta oss för en förutsättningslös och kostnadsfri konsultation via nedanstående kontaktformulär eller via direktkontakt med en företagsmäklare på  “Våra kontor”.

Fyll i dina uppgifter i kontaktformuläret.
OBS! För att din anmälan ska nå fram till mottagaren, krävs det att du lämnar fullständiga uppgifter. Vi kontaktar dig inom kort!

Jag vill bli kontaktad

Fyll i anmälan så fullständigt som möjligt och klicka på ”Skicka”, så kontaktar någon av våra företagsmäklare dig inom kort.

© Copyright 2024